Gyors elbírálású pályázat építőipari, műanyagipari, és fémipari gépek beszerzésére, 25-50%-os vissza nem térítendő támogatással, 1 millió forinttól akár 20 millió forintig terjedő támogatási összeggel. A fenti iparágakban  tevékenykedő cégeknek jelenthet nagy segítséget a GOP 2.1.1/A és KMOP 1.2.1/A. pályázati lehetőség, ha gépparkjukat fejlesztenék.


Az  gépek teljes skálájára lehet pályázni, legyen szó akár földmunka gépekről, kotrógépekről, árokásó- rakodó gépekről, betonpumpákról vagy darukról, fröccsöntő, műanyag elem gyártó gépeken át, a fémmegmunkáló, és présgépekig. A három évesnél fiatalabb használt építőipari gépek is támogathatók.

Támogatás igényelhető még informatikai eszközökre, szoftverekre, weblap fejlesztésre és minőségirányítási rendszer bevezetésére is. A  legtöbb cég  számára nem jelent nehézséget az alkalmassági előírásoknak való megfelelés, és a kötelező vállalások is enyhébbek a korábbiaknál. Mindenképpen érdemes kihasználni a vissza nem térítendő forrásokat, hiszen az építőiparban banki forrásokhoz jutni nagyon nehéz az utóbbi időben. A pályázatokat folyamatosan be lehet nyújtani, de érdemes minél előbb pályázni, mert az eddigi tapasztalatok alapján hamar elfogyhat a keret, a pályázat népszerűsége miatt.



Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.