14,64 millió forintos támogatásból valósult meg Nógrád Község Önkormányzatának Közétkeztetést Célzó Fejlesztése a VP6-7.2.1-7.4.1.3-17 „Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális fejlesztése, közétkeztetés fejlesztése” pályázat keretein belül. 

Összesen 14 640 712 forint vissza nem térítendő hazai és európai uniós támogatást nyert el Nógrád Község Önkormányzata a 1867546120 azonosítójú, „Közétkeztetés fejlesztése Nógrádon” című projekt megvalósítására. A támogatásból megvalósul a konyha felújítása, akadálymentesítése, valamint az eszközpark fejlesztése is. A projektnek köszönhetően egy napkollektoros rendszer is megvalósult. A támogatás mértéke a projekt teljes költségének 90%-a.

Nógrád az Észak-Magyarországi régióban, a Rétsági járásban található település, vára a megye névadója. Az önkormányzat korábban is részt vett pályázati konstrukcióban, támogatást nyert el többek közt a „TOP3.2.1-16 Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése”, felhívás keretében is.

A VP6-7.2.1-7.4.1.3-17-os kódszámú, „Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális fejlesztése, közétkeztetés fejlesztése” című pályázat célja a vidéki térségekben élők életminőségének javítása, a lakosság egészséges, jó minőségű élelmiszerrel való ellátása, a helyi termelők piacra jutásának elősegítése, a helyi alapanyagok felhasználásának támogatása, ezen keresztül a helyi gazdaság fejlesztése. A pályázat keretében lehetséges piacok és közkonyhák fejlesztése, valamint az ezekhez kapcsolódó eszközbeszerzés is. A támogatás összege piac fejlesztése esetén maximum 50 millió forint, közkonyha fejlesztése esetén maximum 20 millió forint lehet, az igényelhető vissza nem térítendő támogatás intenzitása járási kategóriától függően 75-95%.

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.