38,54 millió forint hazai és európai uniós támogatásból valósult meg a bői polgármesteri hivatal energetikai korszerűsítése.

 

 

Összesen 38.537.083 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el Bő Község Önkormányzata a TOP-3.2.1-16 kódszámú pályázati felhíváson a TOP-3.2.1-16-VS1-2017-00003 kódszámú, „A polgármesteri hivatal energetikai korszerűsítése Bőn” című projekt megvalósítására. A projekt keretében megvalósult az épület komplex energetikai korszerűsítése, azbesztmentesítése és akadálymentesítése. A fejlesztés eredményeként a polgármesteri hivatal hatékonyabb, fenntarthatóbb keretek között tud üzemelni.

A projektnek köszönhetően az épület fenntartási költségei, károsanyag-kibocsátása és energiaigénye jelentősen csökken. A projekt részét képezte külső szigetelés, nyílászárók cseréje, a fűtési rendszer korszerűsítése és napelemes rendszer telepítése is. Ezek mellett megvalósult az épület akadálymentesítése és azbesztmentesítése is. Az épület a fejlesztést követően 2020.07.27-én került átadásra.

Bő község Vas megyében, a Sárvári járásban található település, lakossága 728 fő. Bő község korábban is több pályázati konstrukcióban vett részt, támogatást nyert többek között az „Óvoda energetikai fejlesztése” című projektre a KEOP-2015-5.7.0 „Középületek kiemelt jelentőségű épületenergetikai fejlesztése” pályázaton, vagy a TOP-3.2.1-15 „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” felhívás keretében is.

A TOP-3.2.1-16 „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” pályázat célja az önkormányzati tulajdonban lévő épületek energiahatékonyságát célzó felújítása és fejlesztése, a fosszilis energiahordozókból származó üvegházhatású gázok (ÜHG) kibocsátásának csökkentése és a hazai megújuló energiaforrások fokozottabb használata. A vissza nem térítendő támogatás 100%-os intenzitású.

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.