rsz 20191031 073126

Megvalósult Nógrád Község Önkormányzatának művelődési ház és a civil szervezetek háza épületeinek energetikai korszerűsítését célzó projektje, melyhez a TOP keretében 77,02 millió forintos Európai Uniós és hazai támogatás volt biztosított. 

77,02 Millió forintos támogatást nyert el Nógrád Község Önkormányzata a művelődési ház és a civil szervezetek háza épületeinek energetikai korszerűsítésére.

A projekt célja az önkormányzat tulajdonát képző épület teljes energetikai korszerűsítése és akadálymentesítése. A fejlesztés eredményeként az épületek hatékonyabb, fenntarthatóbb keretek között üzemelnek.

A projektnek köszönhetően az épület fenntartási költségei, károsanyag-kibocsátása és energiaigénye jelentősen csökken. A projekt részeként megvalósult az épületek hőszigetelése, nyílászáró cseréje, gépészeti korszerűsítése, valamint napelemes rendszerek telepítése is, emellett a közösségi terek akadálymentesítésére is sor került.

Nógrád község Nógrád megyében, a Rétsági járásban található település. Az önkormányzat korábban is részt vett pályázati konstrukciókban, a TOP projektek segítségével valósult meg az iskola energetikai korszerűsítése és az orvosi rendelő fejlesztése is.

A TOP-3.2.1-16 „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” pályázat célja az önkormányzati tulajdonban lévő épületek energiahatékonyságát célzó felújítása és fejlesztése, a fosszilis energiahordozókból származó üvegházhatású gázok (ÜHG) kibocsátásának csökkentése és a hazai megújuló energiaforrások fokozottabb használata. A vissza nem térítendő támogatás 100%-os intenzitású, a kivitelezés 2020.02.29-én zárult le.

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.