WP 20171117 13 46 33 Pro

22,75 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el Bő Község Önkormányzata a TOP-4.1.1-15 kódszámú pályázati felhíváson. A támogatásból megvalósult az orvosi rendelő épületének felújítása, energetikai korszerűsítése és az egészségügyi ellátáshoz szükséges eszközök beszerzése. A fejlesztés eredményekényt az egészségügyi alapellátás hatékonyabban, fenntarthatóbb keretek között működhet a településen.

Bő község Vas megyében, a Sárvári járásban található település, lakossága 728 fő. Az önkormányzat korábban is több pályázati konstrukcióban vett részt, támogatást nyert el többek között az „Óvoda energetikai fejlesztése” című projektre a KEOP-2015-5.7.0 „Középületek kiemelt jelentőségű épületenergetikai fejlesztése” pályázaton, vagy a TOP-3.2.1-15 „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” felhívás keretében is.

A TOP-4.1.1-15 „Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése” pályázat az egészségügyi alapellátó-rendszer infrastrukturális fejlesztése az intézmények szolgáltatásainak és infrastrukturális feltételeinek korszerűsítését, a hozzáférés egyenlőtlenségeinek mérséklését célozza, különös tekintettel az alábbi célcsoportokra: várandósok, nők, gyerekek és fiatalkorúak, fogyatékkal élők és idősek. Az alapellátáshoz sorolt szolgáltatások fejlesztésének keretében a háziorvosi szolgálatnak – felnőtt, gyermek, vegyes praxis –, a fogorvosi szolgálatnak, az alapellátáshoz kapcsolódó ügyeleti ellátásnak és a védőnői szolgáltatásoknak helyt adó épületek, épületrészek fejlesztésére, új építésére, továbbá a nem iskolai épületekben működő iskolaorvosi rendelők infrastruktúra fejlesztésére is van lehetőség.

A projektnek köszönhetően Bő, Gór, Chernelházadamonya és Mesterháza települések minden lakosa számára hozzáférhetővé válnak a megújult egészségügyi intézmény szolgáltatásai. A jelenlegi épület felújításán és energetikai korszerűsítésén kívül beszerzésre kerülnek modern egészségvédő eszközök, így többek között egy új EKG készülék, defiblirátor, pulziméter és 24 órás Holter vérnyomásmérő.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.