közétkeztetés

A Vidékfejlesztési Program helyi piacok és közkonyhák fejlesztését támogató pályázatán elnyert 14,64 millió forintos vissza nem térítendő támogatásából a konyhai berendezések jelentős része kerül modernizálásra, valamint az étkező helyiség is megújul. A projektnek köszönhetően az étkező akadálymentesített lesz, valamint egy napkollektoros rendszer is megvalósul. A támogatás mértéke a projekt teljes költségének 90%-a. 

Nógrád az Észak-Magyarországi régióban, a rétsági járásban található település, vára a megye névadója. Az önkormányzat korábban is részt vett pályázati konstrukcióban, támogatást nyert el többek közt a "TOP-3.2.1-16 Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése" felhívás keretében is.

A VP6-7.2.1-7.4.1.3-17-os kódszámú, „Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális fejlesztése, közétkeztetés fejlesztése” című pályázat célja a vidéki térségben élők életminőségének javítása, a lakosság egészséges, jó minőségű élelmiszerrel való ellátása, a helyi termelők piacra jutásának elősegítése, a helyi alapanyagok felhasználásának támogatása, ezen keresztül a helyi gazdaság fejlesztése.

A pályázat keretében lehetséges piacok és közkonyhák fejlesztése, valamint az ezekhez kapcsolódó eszközbeszerzés is. A támogatás összege piac fejlesztése esetében maximum 50 millió forint, közkonyha fejlesztése esetében maximum 20 millió forint lehet, az igényelhető vissza nem térítendő támogatás intenzitása járási kategóriától függően 75-95%.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.