Zetor

A Vidékfejlesztési Program külterületi utak fejlesztését és utak karbantartásához szükséges erő-és munkagépek beszerzését támogató pályázatán elnyert 9,97 millió forintos vissza nem térítendő támogatása korszerű gépek beszerzéséhez járul hozzá Mátraszentimrén. A kedvezményezett a támogatás révén megvalósuló projekt keretében egy traktor, egy tolólap, egy sószóró, valamint egy venyigezúzó, mulcsozó és rézsűvágó gép beszerzésével segíti elő a település útjainak karbantartását, állapotuk megóvását. A támogatás mértéke a projekt teljes költségének 85%-a. 

Mátraszentimre Heves megyében található község, Magyarország legmagasabban fekvő települése, természeti adottságaiból eredően Magyarország első számú hegyvidéki üdülőközpontja. Mátraszentimre község korábban is részt vett pályázati konstrukcióban, támogatást nyert el a „KEOP-2014-4.10.0/N - Fotovoltaikus rendszerek kialakítása”, felhívás keretében.

A VP6-7.2.1-7.4.1.2-16-os kódszámú, „Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése” című pályázat célja a vidéki térségekben élők életminőségének javítása, az alapvető szolgáltatások elérhetőségének fejlesztése, a földrajzi mobilitás elősegítése, ezeken keresztül a térség gazdaságának fejlesztése. A pályázat keretében lehetséges az útfejlesztés, a gépek beszerzése, vagy akár mindkét célterület pályázása is. A támogatás összege útépítés esetén maximum 100 millió forint, gépbeszerzés esetén maximum 10 millió forint lehet, az igényelhető vissza nem térítendő támogatás intenzitása járási kategóriától függően 78-95%.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.