Confugo

A Confugo Kft. fejlesztése keretében egy gyümölcslé gyártó gépsor, valamint egy aszaló berendezés beszerzésére került sor európai uniós és hazai támogatásból. A fejlesztés eredményeképpen a gyümölcslégyártás teljes technikai feltételrendszere biztosított lesz a társaság zalaszentlászlói üzemében. Az üzem áramellátását egy új 18,7 kw-os napelem rendszer fogja segíteni, mely fedezi a várható energiaigényeket és csökkenti az üzemeltetési költségeket. A társaság összesen 18,7 millió Ft-os vissza nem térítendő támogatást nyert a projekt megvalósítására a Vidékfejlesztési Program pályázatán.  A vállalkozás pályázatát a palyazatihirek.eu oldalt üzemeltető NLC Tanácsadói Csoport Kft. készítette el.

A Confugo Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t 2007-ban kezdte meg működését. A Társaság számos területen tevékenykedik, melybe beletartozik az ingatlanhasznosítás, szállodai szolgáltatás, üzletvezetési tanácsadás. E mellett a cég kiegészítő tevékenységként 2013-tól mezőgazdasági tevékenységet is végez Zalaszentlászlón. Többek között szántóföldi-, zöldség és növénytermesztéssel, ezek feldolgozásával, kiskereskedelmével, továbbá állattartással foglalkoznak. A Társaság a jelenlegi projektjén keresztül a gyümölcsfeldolgozás fejlesztésére koncentrál.

A VP-3-4.2.1-15 kódszámú, „Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban” című pályázat célja, hogy lehetőséget biztosítson a mezőgazdasági termelők, valamint a mezőgazdasági termelőnek nem minősülő mikro- és kisvállalkozások számára olyan fejlesztések végrehajtására, amelyek hozzásegítik őket tevékenységük gazdaságos folytatásához, továbbá a foglalkoztatás fenntartásához. További cél az ágazati szereplők versenyképességének javítása a legkorszerűbb, innovatív technológiák megvalósításával. A pályázat keretében igényelhető támogatás összege egyéni beruházás esetén maximum 500 millió Ft, kollektív beruházás esetén maximum 1,5 milliárd Ft. A támogatás maximális intenzitása a közép-magyarországi régióban 40%, a közép-magyarországi régión kívül 50%.

Bővebb információ a társaság termékeiről itt

gyogynovenyekvolgye logo transparent

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.