Gyártócsarnok létesítésére illetve új gépek beszerzésére nyert közel 35 millió forint támogatást a BOVA-CNC Kft Kónyon.

bojnar femipari kft

A BOVA-CNC Kft közel 35 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „33/2011. (IV. 28.) VM rendelet az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a mikro vállalkozások létrehozására és fejlesztésére” című pályázaton az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében. A közel 60 millió forintos összköltségvetésű beruházásból többek között egy új gyártócsarnok kivitelezése valósult meg Kónyon.

BOVA-CNC Kft.

A BOVA-CNC Kft. egy dinamikusan fejlődő, sikeres magyar vállalkozás a precíziós nagy pontosságot igénylő gépalkatrész gyártás területén.
Jól képzett nagy tapasztalatú szakembereink és fiatal gépparkunk,kifogástalan ISO minőségű anyagok hozzáadásával biztosítjuk partnereinknek a folyamatos magas színvonalú gyártást.

Beruházás

"Fejlesztésünket több tényező is szükségessé tette. Egyrészt lépést kellett tartanunk versenytársainkkal a technológiai korszerűsítés terén, amelyet csak úgy tudtunk biztosítani, ha a gépbeszerzés mellett megfelelő gyártócsarnokot is felépítünk, továbbá a minden igényt kielégítő 3D mérőgéppel a termelési kapacitás bővülése mellett jelentősen csökkenteni lehetett a gyártás rezsiköltségeit is, mivel a hibák lehetősége csökken, csökken a termelésből kieső idő és csökkennek a javítási költségek is. A gyártáshoz szükséges további gépeket saját forrásból vásároltuk meg. A csarnokon napkollektort helyeztünk el használati meleg víz előállításához.
Vállalkozásunk 33/2011. VM rendelet keretében csarnoképítésre, gépbeszerzésre, megújuló energia felhasználás növelésére, ISO9001 minőségirányítási rendszer bevezetésére és tanúsíttatására és egyéb költségek elszámolására igényelte a támogatást.
Beruházásunk új munkahelyeket teremtett, ezáltal hozzájárultunk a helybeli munkalehetőségek növeléséhez és a település lakosságmegtartó erejéhez is.

A fejlesztés hatására 5 fő új munkavállalót tudtunk alkalmazni. A feladatok bonyolultsága, összetettsége miatt állandó közreműködésre van szükség. Alkalmazottaink közül egy fő foglalkozik az adminisztrációval és logisztikai feladatokkal, egy fő mérőgép kezelőként további 3 fő pedig CNC gépkezelőként tevékenykedni.

Vállalkozásunkat 2011 júniusában hoztuk létre. Elsősorban nagy pontosságot igénylő, precíziós fémipari és forgácsolt alkatrészek gyártásával foglalkozunk, de tevékenységeink között szerepel a CNC-marás/esztergálás is.
Országos szinten a konkurencia erősnek mondható, de vállalkozásunk vezetőjének az évek során kialakított kapcsolatrendszere garanciát jelent arra, hogy az általunk előállított termékek stabil felvásárlói körrel rendelkezzenek. A fejlesztés hatására cégünk képes lett a legrészletesebb megrendelői igényeket is kielégíteni a lehető legrövidebb vállalási idővel."

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.