A Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Miniszter és a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Miniszter által közösen meghirdetett pályázat célja, hogy felkutassák és díjazzák legjobb a magyarországi falumegújítási tevékenységeket, a kiemelkedő, példamutató intézkedéseket, kezdeményezéseket.

Pályázatot egy falu önkormányzata, vagy falvak szövetsége (max. 20.000 lakossal) nyújthatja be. Amennyiben az adott település önkormányzata nem kíván pályázni, a pályázatot civil szervezetek is benyújthatják.

A pályázaton az alábbi díjak nyerhetőek el:
1.  A nyertes pályázó „A Magyarországi Falumegújítási Díj I. helyezése a falufejlesztés legkiemelkedőbb minőségű megvalósításáért – 2009” elnevezésű elismerésben részesül, továbbá nevezésre kerül az „Európai Falumegújítási Díj – 2010” pályázatra, a meghirdetők fedezik az 550 Euro-s nevezési díjat. A győztes jogot szerez, hogy helyszíne lehessen a 2011. évi díjátadó ünnepségnek és falumegújítási konferenciának. Az I. helyezés nem megosztható.
2. Több pályázat is elnyerheti a második helyezést, amely során a pályázók a „Magyarország Falumegújítási Díj a fenntartható falufejlesztés kiváló színvonalú megvalósításáért – 2009” elnevezésű elismerésben részesülnek.
3. A következő kategóriában díjat kapnak a „Falumegújítás egyes területein elért kiemelkedő teljesítményért – 2009”.
4. Minden pályázatot benyújtó elismerésben részesül.
5. Regionális szintű díjak is adományozhatók.

Beadási határidő: 2009. október 16.

Bővebben: fvm.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.