track and field g617a00e8a 640

Megjelent az "AOFK-1.1.1-21 Országos Futópálya-Építési Program 2022" című pályázati felhívás, melynek keretében önkormányzatok, vállalkozások, nemzeti parkok, sport és civil szervezetek pályázhatnak meghatározott méretű futópályák kialakítására, a pálya méretétől függően a támogatás összege 30 vagy 45 millió Ft is lehet.

A Program célja magyarországi városokban 800 és 1000 méter közötti, vagy legalább 1000 méter hosszúságú rekortán borítású futópálya kialakítása.

Pályázó, így a futópálya építtetője önkormányzat, önkormányzati szerv, nemzetiparkigazgatóság, natúrpark, erdészeti szervezet, sportegyesület, egyéb civil szervezet és gazdasági szervezet lehet.

Az alábbi jellemzőkkel rendelkező futópálya támogatható:

  • futófelülete 120 centiméter széles (a szegély szélessége nem számít bele),
  • nem keresztez autóutat,
  • mentes az éles kanyaroktól,
  • nincs benne nagyszámú kanyar és
  • egy kör végig futható legyen úgy, hogy a futó egy irányba haladhasson, és a futópálya teljes hossza alatt ne kelljen haladási irányt változtatnia.

A Pályázó a támogatással való elszámolás során köteles igazolni, hogy a vállalt önrészt is a projekt megvalósítására fordítja. A futópálya esetében előnyt jelent, ha a pálya, körül világítás, ivókút, öltöző, illetve WC rendelkezésre áll.

A Programra 2022-ben összesen bruttó 350 millió forint áll rendelkezésre. Helyszínenként az összköltség legfeljebb 50%-át finanszírozza a Támogató, amelynek összege az alábbiak szerint alakul:

  • 800 és 1000 méter közötti hosszúságú futópálya építése esetében a támogatás összege legfeljebb bruttó 30 millió forint,
  • legalább 1000 méter hosszúságú futópálya építése esetében a támogatás összege legfeljebb bruttó 45 millió forint.

A támogatási kérelmek benyújtására 2021. december 17-ig van lehetőség.

A felhívás itt érhető el.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.