útépítés 2020

Februárra várható a külterületi helyi közutak fejlesztése című pályázat 30 milliárd Ft-os kerettel, amelyre önkormányzatok és önkormányzati társulások jelentkezhetnek.  Jelentkezzen előminősítésre alább!

A felhívás keretében várhatóan az alábbi tevékenységek lesznek önállóan támogathatóak:

  • Önkormányzati tulajdonú vagy önkormányzati vagyonkezelésben lévő, külterületi, már meglévő földutak: stabilizálása, alépítményének és szilárd burkolatának kialakítása.
  • Önkormányzati tulajdonú vagy önkormányzati vagyonkezelésben lévő külterületi, szilárd burkolattal
    rendelkező helyi közutak:
  • alépítményének és szilárd burkolatának a felújítása és/vagy szélesítése.

A korábbi felhívásban a külterületi, szilárd burkolattal rendelkező közutak felújítására kizárólag a tanyás térségekben kerülhetett sor.  Az új felhívásban még nem tudni, hogy ez a korlátt benn marad e.

Az igényelhető, vissza nem térítendő támogatás összege és mértéke a felhívás célterületeit tekintve afejlesztés helye szerinti településre vonatkozóan a kedvezményezett járások besorolásáról szóló 90/2014. (XI. 26.) Korm. rendelet járási kategóriáinak megfelelő besorolás alapján várhatóan az alábbiak szerint kerül várhatóan megállapításra, a támogatási intenzitás 85-95 %-ig várható.

A felhívás hamarosan közzétételre kerül.

Regisztráljon most ingyenes előminősítésünkre, melynek keretében hasznos segítséget kaphat egy nyertes pályázat előkészítéséhez!  Ügyfeleinknek biztosítjuk a támogatást szabályozó jogszabályokat, tervezeteket.  Egyszerűen, közérthetően fogjuk tájékoztatni.  Nem szükséges, hogy elvesszen több száz oldalas pályázati kiírásokban és az elsők között értesítjük a pályázati lehetőség megnyílásáról!

Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja el

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.