holloko ofalu

Idén nyolcadik alkalommal került meghirdetésre a Magyarországi Falumegújítási Díj, "Magyar falu - Kihívások, helyi válaszok" mottóval.  A pályázat célja, hogy felkutassa, díjazza és ezzel "reflektorfénybe állítsa" azokat a települési közösségeket, amelyek kimagasló és példaszerű szinvonalon végzik fejlesztési munkájukat. Cél a jó példák bemutatásával illetve az információk cseréjével a falumegújítást végző községek eredményeinek javítása, a falumegújítási mozgalom népszerűsítése. Mindemellett a pályázat keretében kiválasztásra kerülhet az a település is, amely a legméltóbb módon képviselheti hazánkat az európai megmérettetésen.

Az összeállításra kerülő pályázati dokumentum végeredményben a kiválasztott időszakra vonatkozó számvetés kell, hogy legyen, mely nem kizárólag a települési önkormányzat munkáját, hanem az egész települési közösség, a lakossági civil szervezeteknek, a vállalkozóknak a törekvéseit be kell, hogy mutassa, kitérve azokra az eredményekre is, melyek kistérségi együttműködés keretei közt, más településekkel való együttműködés eredményeiként jöttek létre.

A pályázaton egy-egy település önállóan, vagy több település együttműködő csoportként egyaránt indulhat. Pályázatot egy település önkormányzata, vagy települések együttműködő társulása (max. 20.000 lakossal) nyújthat be. Amennyiben az adott település önkormányzata nem kíván pályázni, a pályázatot civil szervezetek is benyújthatják. A Magyarországi Falumegújítási Díj Pályázat korábbi kiírásainak győztesei önálló településként nem nyújthatnak be pályázatot. A pályázatokat egy nyomtatott és egy DVD példányban kell a BM Önkormányzati Gazdasági Főosztályára benyújtani (1903 Budapest Pf. 314.),boritékon a „Falumegújítási pályázat 2019” címszöveggel.

A pályázatok benyújtására 2019. március 31-ig van lehetőség.

Bővebb információ itt érhető el.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.