offline 525700 960 720

Az önkormáynzatok május 15-től nyújthatták be pályázatukat előzetes regisztráció után a WiFi4EU első felhívására, mellyel 15 000 eurós támogatást lehetett nyerni ingyenes wifi hálózatok kiépítésére. Az Európai Bizottság azonban műszaki hibára hivatkozva visszavonta a pályázatot. A pályázók közül ugyanis a jelentkezési sorrend alapján választották volna ki a nyerteseket.

 

 

Az Európai Bizottság Innovációs és Hálózati Projektek Végrehajtó Ügynöksége (INEA) nagy sajnálattal úgy döntött, hogy a kezdeményezés május 15-én közzétett első pályázati felhívását a benyújtott pályázatok nagy száma által jelzett óriási siker ellenére visszavonja. A körülmények alapos kivizsgálása után az ügynökség arra a következtetésre jutott, hogy műszaki hiba miatt a pályázók egyenlő feltétekkel való részvétele nem volt biztosítva.

Indoklása szerint az Európai Bizottság elsődleges fontosságúnak tartja, hogy a pályázati feltételek tisztességesek és megbízhatóak legyenek.

Az intézmény 2018 őszén új pályázati felhívást fog közzétenni (a pontos időpontot később fogják közölni).

Ha egy önkormányzat május 15-én már benyújtott egy pályázatot, amelyben utalványért folyamodott, a következő felhívások kihirdetésekor újból pályáznia kell. Az önkormányzat regisztrációját azonban a https://www.wifi4eu.eu/portál ál (az igazoló dokumentumokkal együtt) megőrzi, tehát nem kell újból megadni ezeket az információkat ahhoz, hogy a jövőbeli felhívások alkalmával utalványért folyamodhasson.

A portál az összes szükséges informatikai fejlesztés befejeződése után újra működésbe lép majd.

A regisztrált önkormányzatok e-mail-üzenetben értesítést fognak kapni a portál újraindulásáról és a következő felhívás közzétételének időpontjáról.
Kérdés esetén az Europe Direct ügyfélszolgálati központ nyújthat segítséget.

Bővebb információ

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.