offline 525700 960 720

Az önkormáynzatok május 15-től nyújthatták be pályázatukat előzetes regisztráció után a WiFi4EU első felhívására, mellyel 15 000 eurós támogatást lehetett nyerni ingyenes wifi hálózatok kiépítésére. Az Európai Bizottság azonban műszaki hibára hivatkozva visszavonta a pályázatot. A pályázók közül ugyanis a jelentkezési sorrend alapján választották volna ki a nyerteseket.

 

 

Az Európai Bizottság Innovációs és Hálózati Projektek Végrehajtó Ügynöksége (INEA) nagy sajnálattal úgy döntött, hogy a kezdeményezés május 15-én közzétett első pályázati felhívását a benyújtott pályázatok nagy száma által jelzett óriási siker ellenére visszavonja. A körülmények alapos kivizsgálása után az ügynökség arra a következtetésre jutott, hogy műszaki hiba miatt a pályázók egyenlő feltétekkel való részvétele nem volt biztosítva.

Indoklása szerint az Európai Bizottság elsődleges fontosságúnak tartja, hogy a pályázati feltételek tisztességesek és megbízhatóak legyenek.

Az intézmény 2018 őszén új pályázati felhívást fog közzétenni (a pontos időpontot később fogják közölni).

Ha egy önkormányzat május 15-én már benyújtott egy pályázatot, amelyben utalványért folyamodott, a következő felhívások kihirdetésekor újból pályáznia kell. Az önkormányzat regisztrációját azonban a https://www.wifi4eu.eu/portál ál (az igazoló dokumentumokkal együtt) megőrzi, tehát nem kell újból megadni ezeket az információkat ahhoz, hogy a jövőbeli felhívások alkalmával utalványért folyamodhasson.

A portál az összes szükséges informatikai fejlesztés befejeződése után újra működésbe lép majd.

A regisztrált önkormányzatok e-mail-üzenetben értesítést fognak kapni a portál újraindulásáról és a következő felhívás közzétételének időpontjáról.
Kérdés esetén az Europe Direct ügyfélszolgálati központ nyújthat segítséget.

Bővebb információ

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.