wifi

Május 15-én, kedden délután 1 órakor teszik közzé az első pályázati felhívását, mellyel 15 000 euró értékű WiFi4EU-utalványt nyerhetnek a települések. A nyertes önkormányzatokat jelentkezési sorrend alapján választják ki – közölte a hvg.hu

Kedden 13:00-kor lehet benyújtani a jelentkezéseket a WiFi4EU honlapján, az önkormányzatok előzetes regisztrációja után. A pályázat keretében ingyenes wifi-hotspotok kiépítésére lehet uniós támogatást nyerni. A most induló első felhívás keretében mintegy 1183 település részesül egyenként 15 000 euró értékű WiFi4EU-utalványban.

Az utalvánnyal a települések wifiberendezéseket vásárolhatnak és wifihozzáférési pontokat hozhatnak létre köztereiken. A sikeresen pályázó önkormányzatoknak ingyenes, biztonságos és reklámmentes wifiszolgáltatásokat kell nyújtaniuk legalább 3 éven keresztül. Az utalványra azok a települések pályázhatnak, amelyek regisztrálnak a WiFi4EU portálon.

Az Európai Bizottság a pályázatok beérkezési sorrendje alapján választja ki a kedvezményezetteket, így érdemes sietniük a településeknek. Minden uniós tagállam legalább 15, maximum 95 utalványban részesülhet. Később a Bizottság 2020-ig további négy felhívást tesz majd közzé a kezdeményezés iránt érdeklődő települések számára.

A pályázat itt érhető el.

Forrás: Hvg.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.