Road building Hungary 1

3.5 milliárdos keretösszeggel jelent meg a "Belterületi utak szilárd burkolattal történő kiépítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása gazdaságfejlesztési céllal Pest megye területén" című pályázati felhívás, melyre Pest megyei önkormányzatok adhatják be a támogatási kérelmeket. A felhívás január 23-tól pályázható, az elnyerhető összeg 20 és 150 millió forint között lehet. A támogatásból megvalósítható az önkormányzati tulajdonú belterületi utak szilárd burkolattal történő kiépítése, valamint azok felújítása, korszerűsítése. Jelentkezés előminősítésre és bővebb információ alább!

 A pályázaton kizárólag Pest megyei önkormányzatok adhatják be a kérelmet és csak belterületi önkormányzati utak fejlesztése valósulhat meg. A felhívás során támogatható a szilárd burkolattal való kiépítés, valamint a meglévő burkolat felújítása és korszerűsítése. 

A fenti, útépítésekhez kapcsolódóan az alábbi tevékenységek támogathatók:

  • Az út tartozékainak és műtárgyainak felújítása, korszerűsítése, a szükséges csapadékvízelvezető vagy szikkasztó árkok kiépítése, korszerűsítése, forgalomtechnikai létesítmények megépítése
  • Közterület-rendezés, közterület-revitalizáció, zöldterület kiépítése, felújítása, fejlesztése
  • Autóbusz fordulók kialakítása, autóbuszöblök felújítása és kiépítése
  • Közvilágítás kiépítése

A pályázat során nem támogatható a mezőgazdasági feltáró utak kiépítése, korszerűsítése, felújítása, megerősítése, illetve a kialakítani tervezett lakónegyedek, lakóparkok belső úthálózatának megépítése.

A támogatás összege 20 és 150 millió forint közti összeg lehet. A támogatás maximális mértéke függ a pályázó egy lakosra jutó adóerő-képességétől, 30.000 Ft/fő felett 85%, alatta 95%. 

A támogatási kérelmek benyújtása 2017. április 22. 24:00-ig lehetséges, de a pályázatra való nagy érdeklődés miatt elképzelhető a gyors keretkimerülés!

A pályázati felhívás itt érhető el!

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.