Debrecen látképe

Az Országos Városmarketing Díj a Magyar Marketing Szövetség és a Márkamonitorral közösen kiírt pályázat a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére hívja fel a figyelmet. A díjazás célja, hogy hozzájáruljon a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, továbbá, hogy segítse a tapasztalatcserét, s benne a városok vezetői, szervezetei és a marketingesek közötti együttműködést. Egy jó városmarketing tevékenység pozitív hatással van az ott élők mindennapjaira, a város ismertségére és megítélésre.

Pályázatot nyújthatnak be önkormányzatok, önkormányzatok szervezetei és vállalkozásai, egyesületek, nonprofit szervezetek, szakmai és érdekképviseleti szervezetek, alapítványok és egyéb civil szervezetek, üzleti vállalkozások, vagy magánszemélyek, akik az adott évben meghirdetésre került kategóriák valamelyikében egy város, egy település fejlesztése, ismertségének, elismertségének, imázsának növelése, márkaépítése érdekében marketing tevékenységet végeztek, annak megbízói vagy felelős megvalósítói voltak.

A Magyar Marketing Szövetség minden pályázati ciklus meghirdetésekor kiírja azokat a kategóriákat, melyekben pályázatokat fogad be. A kategóriák szakmai tartalmának, pályázati követelményeinek részleteit az adott évi felhívás tartalmazza.

Minden elnyerhető díj tartalmazza a díj elnyerését igazoló oklevelet, az adott díj logójának használatát, vagy tárgyi szimbólumát, a nyertes város az Országos Városmarketing Díj honlapján történő feltüntetését, bemutatását, egy napos workshop igénybevételét, és a pályázat által generált sajtómegjelenésekben a lehetőségek szerint kommunikálják a nyerteseket.

Elnyerhető elismerések: "Városmarketing gyémánt" díj, "Marketing fővárosa" fődíj, és "Marketingaktív megye" cím, "Városmarketing nagykövete" különdíj. Továbbá a média- és szakmai támogatók aktuális felajánlásainak függvényében a nyertesek további nyereményekben részesülhetnek, melyről a kiírók a pályázati időszakban folyamatos tájékoztatást nyújtanak.

Bővebb információ

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.