Debrecen látképe

Az elmúlt napokban négy olyan felhívás jelent meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében, melyek együttesen csaknem 103 milliárd forinttal támogatják, a Pest megye és Budapest területén kívül eső helyi önkormányzatok fejlesztéseit. A támogatási intenzitás 100%-os, a pályázók egészségügyi alapellátásra, csapadékvízelvezetésre, közösségi közlekedésfejlesztésre és foglalkoztatás elősegítésre adhatnak be támogatási kérelmeket.

Csaknem 15 milliárd forintos kerettel az Egészségügyi alapellátó-rendszer infrastrukturális fejlesztése című pályázat az intézmények szolgáltatásainak és infrastrukturális feltételeinek korszerűsítését, a hozzáférés egyenlőtlenségeinek mérséklését célozza, különös tekintettel az alábbi célcsoportokra: várandósok, nők, gyerekek és fiatalkorúak, fogyatékkal élők és idősek. A fejlesztések során kizárólag meglévő, működő praxisok fejlesztése támogatható, a minimálisan és maximálisan igényelhető összeg megyénként eltér, 10 Millió Ft és 500 Millió Ft közötti. A támogatási kérelmek benyújtása 2016. február 15-től 2016. május 4-ig lehetséges.

A több mint 28 millárd forint keretű Települési környezetvédelmi infrastruktúra-fejlesztések című pályázati felhívás keretében kizárólag a települések belterületének védelmét szolgáló művek bel- és külterületi művek rekonstrukciójára és fejlesztésére van lehetőség. A minimálisan és maximálisan igényelhető összeg megyénként eltér, 10 Millió Ft és 750 Millió Ft közötti. A támogatási kérelmek benyújtása 2016. április 16-tól 2016. július 29-ig lehetséges.

A 41,4 milliárd forint keretű Fenntartható települési közlekedésfejlesztés című pályázat a települési, településkörnyéki és településközi közlekedési rendszereket szerves egésznek tekinti, és lehetőséget kínál a közlekedési feltételek és módok komplex, egymást erősítő, a fenntartható fejlődést és fenntartható közlekedést szolgáló fejlesztésére. A minimálisan és maximálisan igényelhető összeg megyénként eltér, 50 Millió Ft és 500 Millió Ft közötti. A támogatási kérelmek benyújtása 2016. január 29-től 2016. március 31-ig lehetséges.

A 18,6 milliárd forint kerettel megjelent Helyi foglalkoztatási együttműködések című pályázati felhívás célja, hogy a helyi szinten létrejövő és, vagy már működő foglalkoztatási együttműködések, partnerségek (paktumok) hozzájussanak azon forrásokhoz, melyek segítségével - kialakított stratégiájuk mentén - képzési és foglalkoztatási programjaikat megvalósíthatják. Ezen intézkedésével a Kormány támogatja az együttműködések, partnerségek azon tevékenységeit, melyek munkaerő-piacuk bővítéséhez, célcsoportjaik képzéséhez, elhelyezkedéséhez és a szereplők együttműködésének erősítéséhez szükségesek. A minimálisan és maximálisan igényelhető összeg megyénként eltér, 40 Millió Ft és 400 Millió Ft közötti. A támogatási kérelmek benyújtása 2016. március 17-től 2016. július 25-ig lehetséges.

Bővebb információ

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.