A Nemzeti Külgazdasági Hivatal Enterprise Europe Network Osztálya nevében szeretnénk figyelmébe ajánlani a Climate-KIC szakmai programbemutatóját. Az információs nap célja egyrészt a hazai klímaváltozás kapcsán érintett vállalkozások, kutatók, szakértők figyelmének felkeltése a program iránt, másrészt a program kapcsán megvalósuló "Pioneers into Practice" (PiP) pályázati program bemutatása.

Időpont: 2013. március 11. 14.00-16.30

Helyszín: Nemzeti Külgazdasági Hivatal, 1055 Budapest, Honvéd u. 20. (földszinti tárgyaló terem)

A PiP program a kutatók, vállalkozók és döntéshozók új generációjának megszületését támogatja, akik kiemelkedő ismereteik révén képesek felgyorsítani az átmenetet a fenntartható fejlődés irányába. A PiP programban résztvevők számára lehetőség nyílik az elméleti oktatási szemináriumok mellett, a klímaváltozás területén tevékenykedő vállalkozások, szervezetek és intézmények munkájának 2x1 hónap (hazai és külföldi), ösztöndíjas gyakorlati képzés keretében történő megismerésére.

A pályázati programba való jelentkezési határidő: 2013. március 31.

 

Az információs napon való részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ és jelentkezés

A rendezvény közös szervezésben valósul meg a közép-magyarországi Climate KIC közösség koordinátora - a NEGOS Zrt.-, valamint a Seed Alapítvány együttműködésében.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.