A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) idén második alkalommal szervez magyar közösségi megjelenést a 2013. február 25-28-i dubai Gulfood nemzetközi élelmiszeri szakkiállításon, amely a közel-keleti térség legjelentősebb ilyen tematikájú szakmai eseményen. A kiállításról bővebb információkat a rendezvény honlapján olvashatnak.

A kiállításon egy 51 nm alapterületű standon biztosít a HITA, bemutatkozási lehetőséggel, legfeljebb 7 kiállítónak. A résztvevőknek egy-egy információs pultból, kis tárgyalóasztalból és prospektusok, valamint korlátozott mennyiségű áruminta kihelyezésére alkalmas polcból álló, egységes felszereltségű standrészt tudnak biztosítani, kiegészítve egy közösen használható zárható raktárhelységgel.

A limitált kiállítói helyre tekintettel a jelentkezéseket a csatolt jelentkezési lapok beérkezésének sorrendjében tudják elfogadni. Mindezek mellett elsősorban a jelentősebb, Európán kívüli, vagy a térségbe irányuló exportértékesítéssel már rendelkező vállalatok jelentkezését várják. Előnyt jelent a halal minősítés megléte is, de ez nem feltétele a megjelenésnek. 

A HITA standján való részvétel díja 100 000 Ft + Áfa. A kiállítókat terheli a kiutazás és szállás költsége, az áruminták kijuttatásának költsége és a stand alapfelszereltségéhez nem tartozó bútorok, vagy eszközök (pl. hűtőgép) bérleti díja. Az áruminták kijuttatását a kiállítók egyénileg szervezik, ebben a HITA nem tud segítséget nyújtani.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA)

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.