rapeseeds g7c63547a9 640Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre május 11-12-én, Budapesten, Magyarország első kifejezetten agrár-digitalizációs konferenciája, a PREGA Konferencia és Kiállítás. 

A konferencia kiemelt témája lesz a szántóföldi szekciók, illetve hogy a precíziós pályázatban foglalt szolgáltatások igénybevétele kapcsán mit vár el az Agrárminisztérium a pályázóktól és a nyertes pályázóknak mit érdemes és mit lehet igénybe venniük a szolgáltatások közül a jövedelmezőbb termelés és a sikeres pályázati elszámolás érdekében. A konferencia szervezői által kitűzött küldetés segíteni a magyar gazdálkodóknak az előremutató digitális technológiák megismerésében és hatékony alkalmazásában. A magyarországi precíziós gazdálkodás és agrárinformatika újdonságait bemutató konferencia előzetes sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a tavaly nyáron nyílt, a mezőgazdaság digitális átállását szolgáló pályázatra eddig már 212 milliárd forint értékű támogatási igényt nyújtottak be a gazdálkodók.

A korszerű digitális technológiák gyakorlatban történő, sikeres alkalmazása a mezőgazdaságban jelentősen megnövelheti a gazdaságok jövedelmezőségét és versenyképességét, de környezetvédelmi és klímapolitikai szerepük miatt is kiemelkedő megoldások. Az idei PREGA Konferencia és Kiállításon magyar termelők, mezőgazdasági vállalatok és szakemberek, valamint az agráregyetemi oktatók és hallgatók is részt vehetnek, regisztrációt követően, hogy közvetlenül is megismerkedhessenek a precíziós gazdálkodás aktualitás fejlesztéseivel.

Bővebb információ itt érhető el.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.