gala 1060382 340

Megjelent a VP3-3.2.1-21 kódszámú "Minőségrendszerekhez kapcsolódó előállítói, termelői csoportosulások tájékoztatási és promóciós tevékenysége" című pályázati felhívás tervezete. Támogatási kérelmet a minőségrendszernek megfelelő terméket előállítók csoportjai és a minőségrendszer előírásainak megfelelő terméket előállítókat összefogó, minőségrendszert működtető szervezetek adhatnak be. A pályázat keretében támogathatóak az ismertség és elismertség növelésére alkalmas tevékenységek. A támogatási összeg 2 millió Ft-tól egészen 3 milliárd Ft-ig terjedhet.

Az intézkedés célja elősegíteni, hogy az Európai Unió és Magyarország által elismert minőségrendszerek ismertek és elismertek legyenek a piacok és a vásárlók körében.

Támogatási kérelmet az alábbi két célterületre lehet benyújtani:

  • A célterületre: a borászati termékek oltalom alatt álló eredetmegjelölései (OEM) és földrajzi jelzései (OFJ), mint EU-s minőségrendszerekre vonatkozó tájékoztatási és promóciós tevékenység megvalósítása esetén.
  • B célterületre: egyéb, nem borászati termékek minőségrendszereire vonatkozó tájékoztatási és promóciós tevékenység esetén.

A felhívásra támogatási kérelmet a minőségrendszernek megfelelő terméket előállítók csoportjai és a minőségrendszer előírásainak megfelelő terméket előállítókat összefogó, minőségrendszert működtető szervezetek nyújthatnak be.

Ezek lehetnek:

A célterület esetén:

  • elismert szakmaközi szervezet;

B célterület esetén:

  • jogi személyek, termelői csoportok, termelői szervezetek, termelői integrációs szervezetek vagy elismert szakmaközi szervezetek;
  • a minőségrendszer előírásainak megfelelő terméket előállítókat összefogó és minőségrendszert működtető szervezetek, jogi személyek.

A felhívásban támogatási kérelem konzorciumi formában történő benyújtására kizárólag a „B” célterület esetén van lehetőség.

A felhívás keretében az Európai Unió területén megvalósuló minden olyan tevékenység önállóan támogatható, amely alkalmas a minőségrendszer ismertségének és elismertségének növelésére. Tevékenység alatt értendő a rendezvényen való részvétel és a saját szervezésű rendezvény megvalósítása is. A saját szervezésű rendezvény esetében az elszámolható költségek nem haladhatják meg a nettó 3 millió Ft/nap összeget.

Önállóan nem, csak a főtevékenység mellett támogatható tevékenység:

A felhívás 3.1.1.1. pontjához kapcsolódó, a minőségrendszer promócióját, a fogyasztók körében történő népszerűsítését szolgáló tevékenységek a felhívás fogalomtárban foglaltak szerint.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege „A” célterület esetén minimum 2 millió Ft maximum 3 milliárd Ft. A „B” célterület esetén minimum 2 millió Ft maximum 2 milliárd Ft. A támogatás maximális mértéke az összes elszámolható költség 70 %-a.

Támogatási kérelmek benyújtására előreláthatólag 2021. július hónap 9. napjától 2023. december 31-ig folyamatosan lesz lehetőség.

A felhívás tervezet itt érhető el.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.