nyul

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal felhívja az érintett gazdálkodók figyelmét, hogy a 2015.január 1. és június 30. között tenyésztésbe állított, de támogatásban még nem részesült tenyésznyúlak után kiegészítő támogatás igénybevételére van lehetőség.

Az agrárágazati szabályozás körébe tartozó egyes rendeletek módosításáról szóló 69/2015. (XI. 2.) FM rendelet módosította a tenyésznyúl tenyésztésbe állításának mezőgazdasági csekély összegű (de minimis) támogatásáról szóló 54/2014. (IV. 29.) VM rendeletet.

A módosítások alapján az MVH új közleményt, és új nyomtatványokat jelentetett meg.

A tenyésznyúl tenyésztésbe állításának mezőgazdasági csekély összegű (de minimis) kiegészítő támogatás igénybevételéhez szükséges új nyomtatványok a tenyésznyúl tenyésztésbe állításának mezőgazdasági csekély összegű (de minimis) kiegészítő támogatásról szóló 134/2015. (XI. 10.) számú MVH Közlemény mellékleteként (N0405 és N0406 számú nyomtatványok) elérhetők az MVH honlapján (www.mvh.gov.hu).

A kiegészítő támogatási kérelmek benyújtására, az erre a célra külön rendszeresített új nyomtatványokon 2015.november 12. és november 20. között időszakban van lehetőség. A kiegészítő támogatás benyújtásának feltételeiről az MVH honlapján tájékozódhatnak.

Forrás: MVH

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.