A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) felhívja a gazdálkodók figyelmét, hogy a szőlőültetvények szerkezetátalakításához és -átállításához a 2012/2013 borpiaci évtől igényelhető támogatás feltételeiről szóló 142/2012. (XII. 27.) VM rendelet alapján a 2013. március 1. és 2013. március 31. közötti időszakban lehetőség nyílik a tervezett ültetvény-korszerűsítési munkákat összefoglaló „egyéni tervek” benyújtására.

A benyújtási időszakban egy kérelmező kizárólag egy egyéni tervet nyújthat be, amelynek összhangban kell lennie a borvidék hatályos szerkezetátalakítási és -átállítási tervével. A borvidéki szerkezetátalakítási és -átállítási tervek a 47/2013. (II. 25.) MVH Közlemény mellékleteként megtekinthetők. Egyéni tervet az a természetes személy vagy gazdálkodó szervezet nyújthat be, aki/amely a szerkezetátalakításban részesített vagy részesíteni kívánt ültetvény használója, és rendelkezik érvényes, az MVH által kiadott telepítési engedéllyel.

Az egyéni terv benyújtása előtt szükséges meggyőződni a földterület tényleges tulajdonviszonyairól. Amennyiben a tevékenység nem saját tulajdonú, illetve más jogával terhelt ingatlanon valósult vagy valósul meg, úgy az egyéni tervhez csatolni kell a 142/2012. (XII. 27.) VM rendelet 4. számú melléklete szerinti hozzájáruló nyilatkozatot. Az egyéni terv nyomtatványai megtalálhatók a 4/2013. (I. 18.) MVH közlemény mellékleteiként a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal honlapján. A kitöltéshez segédlet is rendelkezésre áll a weboldalon.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.