A Magyar Agrárkamara honlapján már elérhető az a régóta szükségessé vált vetésszerkezet-kalkulátor, amelynek alkalmazásával átláthatóbbá válik az ötéves agrár-környezetgazdálkodási programban vállalt egyes kötelezettségek teljesíthetősége.

A tervezőprogram ugyanis segítséget nyújt a gazdálkodóknak abban, hogy az elmúlt három gazdálkodási év tényleges adatai és a hátralévő időszak tervei alapján még idejében leellenőrizzék a vetésszerkezeti előírásoknak való megfelelést. Ennek érdekében a kalkulátorba beépítették az agrár-környezetgazdálkodási támogatások igénybevételének részletes feltételeiről szóló 61/2009. FVM rendeletben szereplő valamennyi vonatkozó jogszabályi előírást.

A tervezőprogram a kitöltést követően figyelmezteti a gazdálkodót az esetleges tévedésekre, így lehetőség van a hátralévő gazdálkodási években korrekciók alkalmazására, a vetéstervek ismételt átgondolására. Mivel a pontos tervezésnek óriási szerepe van a szankciómentes gazdálkodásban, érdemes elsajátítani a vetésszerkezet-kalkulátor alkalmazását a felhasználói kézikönyv alapján.

Forrás: Magyar Agrárkamara

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.