Már benyújtható a fiatal erdők állományneveléséhez a támogatási kérelem. A fiatal erdők állományneveléséhez akár 21 millió forint támogatás vehető igénybe, amely hektáronként 215-305 ezer forintnyi szubvenciót jelent. - olvasható a Magyar Agrárkamara közleményében.

2012. május 2. és május 31. között lehet benyújtani a fiatal erdők állománynevelésének támogatása igényléséhez szükséges papír alapú dokumentációt az erdőrészlet elhelyezkedése szerint illetékes erdészeti igazgatósághoz.


A támogatás szabályait részletező 25/2012. (III.20.) VM rendelet értelmében vissza nem térítendő támogatás vehető igénybe az erdők gazdasági értékét növelő befejezett ápolásra, tisztításra, valamint törzsnyesésre. A vidékfejlesztési uniós forrásból történő támogatást azon erdőgazdálkodók igényelhetik, akik legalább 20 hektár, magán- vagy önkormányzati tulajdonban lévő erdőrészlet területén gazdálkodnak.
A támogatás mértékének meghatározása erdőrészletenként, területi kategóriák megállapításán keresztül történik. A támogatás azonban csak a bizonylatokkal igazolt elszámolható kiadások 50 %-a lehet. Egy pályázó legfeljebb 21 millió forintot igényelhet. A támogatási kérelem benyújtásához szükséges nyomtatványokról, valamint a csatolandó mellékletekről az MVH 63/2012. számú Közleménye tájékoztat.

Forrás: MA

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.