Holloko Kossuth 84 kicsi

Április 15-én, hétfőn megnyílt a Magyar Falu pályázatok beadási felülete, az első pályázatok már benyújthatóak.  A Magyar Falu Program korábban megjelent közösségi terek fejlesztését támogató pályázati felhívásai - MFP-NHI/2019 - „A nemzeti és helyi identitástudat erősítése" és MFP-EKT/2019 - "A helyi egyházi közösségi terek fejlesztése" több ponton módosultak az elmúlt héten.

A főbb változások:


MFP-EKT/2019 - "A helyi egyházi közösségi terek fejlesztése" felhívás esetében:


- Azok a projektek, amelyek részét képezi az akadálymentesítés, már nem élveznek prioritást az elbírálás során, emellett a kizárólag akadálymentesítésre irányuló beruházás nem támogatott tevékenység.
- A nem támogatható tevékenységek köréből kikerült a "Könyvtárak (közkönyvtárak) felújítása, bővítése" és a "Polgármesteri hivatal felújítása, bővítése" korlátozás, vagyis a fentebb említett helyiségek felújítása is támogatott tud lenni, amennyiben olyan 100 %-os használaton kívüli egyházi tulajdonú épületben találhatók, amelyek támogatottak a felhívás alapján.
- A projekt fizikai befejezésére épületek felújítására vonatkozóan a korábbi legfeljebb 18 hónap helyett 17 hónap áll rendelkezésre a Támogatói Okirat kézbesítésétől számítva.
- Nem számolható el a projekt keretében a bontási tevékenység, de bekerült az elszámolható költségek közé a "Felújításon, korszerűsítésen túlmutató beruházások költségei".

MFP-NHI/2019 - „A nemzeti és helyi identitástudat erősítése" esetében:


- A projekt keretében támogatást már nem csak az épület felújítására és bővítésére lehet igényelni, hanem új építésre is.
- Nem számolható el a projekt keretében a bontási tevékenység, de bekerült az elszámolható költségek közé a "Felújításon, korszerűsítésen túlmutató beruházások költségei".
- A nem támogatható tevékenységek köréből kikerült a "Könyvtárak (közkönyvtárak) felújítása, bővítése" korlátozás, vagyis a fentebb említett helyiség felújítása is támogatott tud lenni, amennyiben olyan önkormányzati épületben található, amely a felhívás alapján támogatott.
- A projekt fizikai befejezésére épületek felújítására, építésére, bővítésére vonatkozóan a korábbi legfeljebb 18 hónap helyett 17 hónap áll rendelkezésre a Támogatói Okirat kézbesítésétől számítva.
- A kizárólag akadálymentesítésre irányuló beruházás nem támogatott tevékenység.
- Programszervezési tevékenység esetén a kültéri projektek kizárólag legalább egy másik beltéri program megvalósítása mellett támogatottak.

A pályázati felhívások itt érhetőek el.

Jelentkezés előminősítésre alább!

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.