IMG 20120706 00098

Az áprilisban meghirdetésre kerülő pályázatokon 40-50 % vissza nem térítendő támogatást lehet majd igénybe venni telephelyfejlesztési beruházásokra.  Pályázani lehet minden építéssel járó telephelyfejlesztési beruházással lehetséges, az építés mellett eszközbeszerzés is támogatott lesz. 

Támogatható tevékenységek:

1.    A termelő és szolgáltató tevékenységekhez kapcsolódó új épület, üzemcsarnok, raktár (alapanyag, félkész- és készáru raktár), tároló (kizárólag a termeléshez/szolgáltatáshoz és a karbantartáshoz szükséges eszközök tárolására) építése, létesítése, a szükséges épületgépészeti beruházások végrehajtása. 

2.    A termelő és szolgáltató tevékenységekhez kapcsolódó, a pályázó tulajdonában (vagy legalább a megvalósítási és fenntartási időszakra is kiterjedő bérleti jogviszonnyal rendelkező) lévő meglévő épületek átalakítása, bővítése, a szükséges épületgépészeti beruházások végrehajtása.

3.    Alapinfrastruktúra kiépítése, korszerűsítése, bővítése, a telekhatáron belül, önálló tevékenységként csak abban az esetben lehetséges, ha a fejlesztésre hatósági kötelezés miatt van szükség, s annak elmaradása a működési engedély megvonását vonná maga után.

Önállóan nem támogatható, kapcsolódó tevékenységek:

 1.    Alapinfrastruktúra kiépítése, korszerűsítése, bővítése, a telekhatáron belül, ahol az alapinfrastruktúra hiánya akadálya a vállalkozás betelepülésének, illetve továbbfejlődésének.

2.    Eszközök beszerzése

3.    Kármentesítés

Regisztráljon most ingyenes előminősítésünkre alább, amelynek keretében hasznos segítséget kaphat egy sikeres pályázat előkészítéséhez!

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.