earth 2581631 960 720

December 22-ig nyújthatók be a pályaművek a Magyar Villamos Művek Zrt. által meghirdetett MVM Edison Light Up! innovációs pályázat és startup versenyre. A pályázat keretében olyan energetikai, energiatudatossági, kreatív innovációk terveinek felkutatása és felkarolása a cél, amelyek jelentős társadalmi és gazdasági hatás kiváltására képesek. Magánszemélyként, felsőoktatási hallgatóként, kis- és középvállalkozásként vagy egyéni vállalkozóként is pályázható a támogatás, a nyertes pályázatok akár 50 millió forintot is kaphatnak a további fejlesztésekre. 

A pályázatokat az alábbi innovatív energetikai megoldásokat bemutató témakörhöz kapcsolódóan lehet benyújtani:

- clean energy
- energy efficiency
- loT
- Big Data és mesterséges intelligencia

A pályázaton az Európai Unió tagállamában lakóhellyel rendelkező főiskolai/egyetemi hallgatók, magánszemélyek, valamint az Európai Unió bármelyik tagállamában bejegyzett kis-és középvállalkozások valamint egyéni vállalkozók is részt vehetnek. Főiskolai/egyetemi hallgatók, valamint magánszemélyek esetében a pályázóknak lehetőségük van csoportos pályázat benyújtására.

A pályázatok beküldése 2017. december 22-ig lehetséges. Az elbírálás 2 fordulóból áll. Az első fordulóban 12 nyertes pályázatot hirdetnek a beadott pályamunkákból, melyek projektenként 1 millió forint fejlesztési támogatásban részesülnek, valamint bekerülnek a második fordulóba. A második fordulóból maximum 4 nyertes kerül ki, ezen pályázatok benyújtói maximum 50 millió forint magvető befektetésre és inkubációs/akcelerációs szolgáltatásainak igénybevételére kaphatnak lehetőséget.

A pályázati felhívás itt érhető el!

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.