A Kutatási és Technológiai Innovációs Alap keretében megjelent a „Magyar szellemi alkotások hazai és külföldi iparjogvédelmi oltalmának támogatása” című pályázat. A konstrukció célja a szellemi alkotások hazai vagy nemzetközi iparjogvédelmi oltalmát szolgáló tevékenységek támogatása. Az Új Széchenyi Terv felhívására maximum 600 ezer, illetve 2 millió forint nyerhető el, többek között találmányok szabadalmaztatására.

A pályázatban támogatott tevékenységek eredményeként nő a benyújtott hazai, valamint a külföldi iparjogvédelmi bejelentések és a megadott oltalmak száma, ami előmozdítja a magyar szellemi alkotások hasznosulásának sikerességét. A felhívás 200 millió forint keretösszeggel került kiírásra. Hazai iparjogvédelmi tevékenység esetén maximum 600 ezer forint, míg külföldi oltalomszerzéssel és fenntartással kapcsolatos pályázat esetében legfeljebb 2 millió forint támogatás ítélhető oda. Pályázatok benyújtása 2012. december 10-től a keret kimerüléséig folyamatosan, de legkésőbb 2013. június 30-ig lehetséges. A kiírásra magyarországi lakhellyel rendelkező természetes személyek, mikro-, kis- és középvállalkozások, költségvetési szervek, non-profit szervezetek jelentkezhetnek. A pályázatok könnyített eljárással kerülnek elbírálásra és új elemként támogathatók a szabadalmak megelőző előkészítési költségei is.


További információ a „Magyar szellemi alkotások hazai és külföldi iparjogvédelmi oltalmának támogatása” című pályázatról: www.nfu.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.