A Tudományos és Technológiai (TéT) Alapítvány, a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal és a Debreceni Egyetem információs napot és partnerközvetítő rendezvényt szervez az EU 7. Kutatás-fejlesztési Keretprogram Egészség tematikus prioritás alprogramjának bemutatására 2010. június 23-án.

A rendezvény helyszíne: Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal; 1117 Budapest, Neumann J. u. 1/c.

Az Egészség (Health) prioritás 2011-es pályázati kiírásai a közeljövőben jelennek meg, így a rendezvény célja elsősorban a rövidesen megnyíló pályázati lehetőségek bemutatása. Emellett szó lesz a Keretprogramban elért eddigi magyar eredményekről, továbbá az Innovatív Gyógyszer Kezdeményezés (Innovative Medicines Initiative) pályázati rendszeréről.

A rendezvény az EECAlink projekt keretében kerül megrendezésre, melyet szintén a 7. Keretprogram Egészség tematikus prioritás alprogramja finanszíroz. A rendezvény keretében lehetőség adódik arra, hogy a résztvevők az EECAlink projekt partneri köréből 12 ország - Örményország, Fehéroroszország, Csehország, Grúzia, Magyarország, Olaszország, Kazahsztán, Moldova, Lengyelország, Oroszország, Ukrajna és Üzbegisztán - képviselőivel találkozzanak.

A rendezvény programja letölthető innen.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A kitöltött regisztációs lapot kérjük küldje el az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy az 52/880-251 fax számra 2010. június 16-án 16:00 óráig.

Amennyiben már konkrét projektötlete van és ahhoz célzottan keres partnert az említett országokból, kérjük töltse ki a partnerkereső adatlapot és azt a regisztációs lappal együtt küldje meg a fenti e-mail vagy fax címre.

A regisztrációs lap és a partnerkereső adatlap letölthető innen.

Forrás: nkth.gov.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.