Warning: strpos(): Empty needle in /chroot/home/palyazat/palyazatihirek.eu/html/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 657

Warning: strpos(): Empty needle in /chroot/home/palyazat/palyazatihirek.eu/html/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 657

Idén 11 országban hirdetik meg - köztük Magyarországon is - a Henkel Innovation Challenge játékot, melynek mottója: "Alkossuk együtt a jövőt!"

Bármely felsőoktatási intézményből jelentkezhetnek angolul tudó diákok a fantáziálást profi üzletfejlesztési ismeretekkel társító versenyre. Az a feladat, hogy háromfős kreatív csapatok dolgozzanak ki egy-egy Henkel mosó-, tisztító vagy testápoló termékkel kapcsolatos innovatív koncepciót, és készítsenek róla egy kétperces videó filmet. Ezt február 3-ig kell feltölteni a játék weboldalára.

Az országos döntőben a 10 legjobb csapat mérkőzik meg a nemzetközi döntőbe jutásért, amelyet Brüsszelben, az Atomiumban rendeznek. A hazai döntő valamennyi résztvevője értékes informatikai eszközökkel térhet haza, a nemzetközi döntő fődíja pedig egy Karib-szigeteki nyaralás és látogatás a Henkel düsseldorfi központjában.

A regisztráció határideje 2009. február 17.

További információ

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.