orgona

Április 30-ig nyújthatnak be pályázatokat a Magyar Katolikus Egyházmegyék plébániái, fíliái, templomigazgatóságai, valamint a Katolikus Lelkiségi közösségek és szerzetesrendek hangszerbeszerzésekre.  A vissza nem terítendő támogatás összege maximum 1.000.000 Ft, melyet hangszerek és kellékeik megvásárlására lehet fordítani.  

A pályázat célja, hogy a Magyar Katolikus Egyház egyházközösségeiben a liturgiák során illetve az egyházi lelkipásztori munka során szolgáló vagy szolgálni vágyó zenészek és zenei együtteseknek megfelelő infrastruktúrája álljon rendelkezésre.

A pályázatra kérelmet nyújthatnak be:

  • A Magyar Katolikus Egyház Egyházmegyéinek plébániái
  • A Magyar Katolikus Egyház Egyházmegyéinek önálló egyházközösséggel rendelkező, önállóan gazdálkodó fíliák, templomigazgatóságok és lelkészségek
  • Katolikus Lelkiségi közösségek
  • Szerzetesrendek

A pályázatot olyan szervezet adhatja be, amelynél könnyűzenei együttes működik, vagy a pályázat hozzájárulásával várhatóan könnyűzenei együttes létrejötte válik lehetségessé.
VAGY
A pályázatot olyan szervezet adhatja be, amelynél könnyűzenét előadó/játszó zenész szolgál, aki a lelkipásztori munka keretében a könnyűzene megismerését és kiteljesedését segíti feladatain belül, illetve ahol e feltétel előteremtése szándék szerint a közeljövőben megtörténik.

A pályázat keretében a Támogató eszközbeszerzésre fordítható támogatást nyújt. A támogatás keretében elszámolhatók a hangszerek és kellékeik, a hangosításhoz kapcsolódó eszközök, vetítéstechnikai eszközök könnyűzenei szolgálathoz szükséges informatikai eszközök és azok kiegészítői, valamint a fenti eszközök tárolásához, és értékének megóvásához elengedhetetlenül szükséges eszközök.

Bővebb információ itt érhető el.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.