guitars 2033566 960 720 kicsi

2017. augusztus 4-ig lehet benyújtani a pályázatokat a Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégiumban meghirdetett felhívásokra. A Program negyedik évadának első pályázatai a fővárosi, vidéki, határon túli koncerthelyszínek és az induló előadók számára nyújtanak vissza nem térítendő támogatást. Bővebb információ és ingyenes előminősítésre jelentkezés alább!

A felhívások célja, hogy támogassa azokat a koncerthelyszíneket, ahol élőben, belépőjegyes koncerteken léphetnek fel magyar zenekarok. Éppen ezért jelentős összegekre lehet pályázni a vidéki, a fővárosi és a határon túli magyarlakta területek élőzenei helyszíneinek, klubjainak. A vidéki koncerthelyszínek koncertenként maximimum 250 ezer forintot, összesen maximum 4 millió forintot igényelhetnek. A fővárosi helyszínek maximum 3 millió forintra pályázhatnak, a szomszédos országok magyarlakta településeinek koncerthelyszínei pedig maximum 2 millió forint értékben igényelhetnek támogatást. A vissza nem térítendő támogatás a projekt 100%-a, tehát nincs szükség önerőre a pályázathoz. A koncerteket 2017. október 1-től 2018. szeptember 30-ig kell megrendezniük a nyertes helyszíneknek. 

A legnagyobb érdeklődés minden bizonnyal a negyedik felhívást kíséri majd, amely induló és kezdő előadók, zenekarok hang- és képfelvételének elkészítését, turnék és fellépések, valamint ezek kommunikációjának megvalósítását támogatja. Maximum 2 millió forint vissza nem térítendő támogatás igényelhető olyan zenészeknek, akik megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

  • legfeljebb 1, nem szerzői kiadású nagylemezzel (minimum 8 dal egy adathordozón) rendelkeznek, és nincs érvényben lévő lemezkiadásra vonatkozó szerződésük
  • a pályázati felhívás megjelenése előtti 1 évben maximum 20 élő koncertet adtak
  • maximum 2 olyan dallal rendelkeznek, amelyet országos lefedettségű rádió több mint 5 alkalommal játszott
  • az elmúlt három évben a CSTP induló előadói pályázatain nyertes produkciók nem indulhatnak újra

A támogatási kérelemben leírtakat 2017. november 1. és 2018. június 30. között kell megvalósítani. A pályázat célja, hogy ösztönözze és támogassa azoknak az induló és kezdő zenekaroknak, előadóknak az első lépéseit, akiknek a produkciói színvonala alapján feltételezhető, hogy gazdagítják a magyar könnyűzenei kultúrát és számíthatnak a közönség érdeklődésére. A Cseh Tamás Program további alprogramjaival együtt komplex támogatási rendszerben kívánja segíteni az alkotókat tehetségük kibontakoztatásában és szakmai fejlődésükben.

A pályázati felhívások itt érhetőek el!

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.