Idén először kerül megrendezésre az ExxonMobil Energy Challenge országos verseny, mely során a résztvevők változatos kihívások teljesítésén keresztül nyerhetik el a fődíjat, és indíthatják be karrierjüket a világ legnagyobb magántulajdonában lévő olajvállalatánál.

Az ExxonMobil magyarországi bázisán változatos munkafolyamatok zajlanak, amelyekhez különböző irányú tehetséggel rendelkező munkatársakat keresünk. A versenyre IT, közgazdász és nyelvszakos hallgatók (frissdiplomások) 3fős csapatait várják.

Miért érdemes részt venni?

Karrierlehetőség:
Az Energy Challenge egyik célja a tehetséges munkatársak felkutatása az ExxonMobil számára. A verseny során jó esélyeket szerezhetsz az ExxonMobil csapatába kerülésre. Ha jól szerepelsz, különböző személyes előnyökhöz juthatsz a felvételi folyamat során.

Értékes díjak: Prágai hétvége, Forma-1 belépő
A karrierlehetőség mellett különböző nyeremények is várják a verseny győzteseit. Az első helyezett csapat Prágába utazhat egy hosszú hétvégére, ahol a pihenés és szórakozás mellett az ExxonMobil helyi főhadiszállására is ellátogathatnak.

Személyes értékelés
A versenyben résztvevők számára különleges értékelési lehetőséget is biztosítunk. Már a selejtező során is adunk visszajelzést a résztvevők eredményei alapján.  A döntőbe jutott csapatok tagjainak saját, személyes értékelést adunk a döntő során felmért képességeiről. Az értékelés segíthet az erősségek és gyengeségek megvilágításában, a különleges tehetségek és a fejlesztésre szoruló területek kiemelésében. Ismerd meg magad jobban játszva!

Az Energy Challenge során online selejtezőn vesznek részt a csapatok, ahol különböző témákban kvíz kérdésekre kell válaszolni. A selejtező 10 legtöbb pontot gyűjtő csapata kerül az élő döntőbe. A versenyre való nevezés díjtalan.

Jelentkezési határidő:
2012. március 23.

További részletek:
www.energychallenge.hu
www.facebook.com/energychallenge

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.