Pillangóhatás címmel pályázat indul középiskolás diákok számára. A kampány lényege, hogy Magyarország diákjait szavazással vonjuk be a köztérszínesítésbe, vagyis lehetőség nyílik az ország minden diákja számára beleszólni abba, hogy milyen legyen az a környezet, ahol élnek, vagy megfordulnak nap, mint nap.

Nem kell mást tenni, csupán lefotózni az adott helyszínt, leírni, hogy pontosan hol helyezkedik el, elküldeni e-mailben, majd igyekezni minél több szavazatot szerezni hozzá.

Kik pályázhatnak?

Kortól függetlenül olyan magyar diákok pályázhatnak az egész országban, akik bármilyen középiskolába járnak.

A pályázat megvalósítása, lebonyolítása
1. A pályázók a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre 2011. február 06.-án éjfélig küldhetik el a pályázatukat, a hozzá tartozó képpel, és szöveggel. A pályázatokat értékelik, majd közzé teszik http://pillangohatas.org/-n

2. Az internetes közönség szavaz a pillangohatas.org weboldalon. A pályázók elemi érdeke, hogy a szavazás ideje alatt folyamatosan mozgósítsák az embereket, hogy minél többen szavazzanak az ő pályázatukra. 

3. A szavazás két fordulóból áll: az első fordulóban az ország hét régiójának jelöltjei versengenek egymás között. A második fordulóban pedig a hét nyertes méri össze egymással az erejét, amiből születik három nyertes.

4. A nyertesekkel egyeztetjük a részleteket. Ezek után a nyertesek a Kemikál Zrt.-től, a legrégebbi magyar festékgyártótól kapott festékekkel, a Pillangóhatás Pedagógiai Program (PPP link) alapján, projekt szerűen kiszínesítik a pályázatban szereplő felületet.

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.