Az L. G. White Interaktív Művészeti Világ Egyesület (LGW) Noszvaj község Önkormányzatával kötött megállapodása alapján országos pályázatot ír ki előadócsoportoknak, színjátszó csoportoknak és színjátszó köröknek.

A pályázat célja:
Gyermekek és felnőttek számára, együtt, játékos formában, családias hangulatban a magyarságtudat firssítése,  a magyar népmesék által nyújtott tanulságok megismerése, melyek irányt mutatnak számukra egy egészségesebb, természetközpontúbb életszemlélet kialakítására. Az esemény kiváló lehetőséget biztosít a környezettudatos nevelésre. A cél a természetben való példás viselkedéskultúra népszerűsítése, ismeretterjesztés.

Az előadó pályázók megelevenítik a számtalan magyar népmese egyikét (amellyel pályáznak), illetve abból bemutatják a választott mese jellegzetes jeleneteit, mindezt eredethű környezetben. Ezt egy tervezett Meseerdő útvonalon tehetik, mely Noszvaj – Síkfőkúton és a hozzá tartozó turistaútvonalon kerülne megrendezésre.

A megvalósítás időpontja és helyszíne:
A Megelevenedett Meseerdő augusztus 20-22-ig kerül megrendezésre, az Egertől 8 km-re fekvő Noszvaj – Síkfőkúton és a hozzá tartozó erdei turistaútvonalon.

Jelentkezés módja és a pályázat elbírálása:

A pályázók kizárólag magyar népmesével pályázhatnak, melyről minimum 10 perces, maximum 30 perces amatőr videofelvételt kell eljuttatni az LGW Egyesület címére, CD-n vagy DVD-n, „.avi” formátumban. A pályázat sikerességét nagyban befolyásolja az előadás eredethűsége, a mese jellemzőit igazán tükröző hangulata, a jelmezek kinézete, a kreativitás és a zenei aláfestés.

Nevezési, és részvételi díj nincs. A helyszinre utazás költségeit a csoportok fizetik.

Jelentkezési határidő: 2010. június 30.


Bővebb információ:

L. G. White Interaktív Művészeti Világ Egyesület (LGW)
Székhely, postacím: 3300 Eger, Eperjesi utca 17/b  Tel.: 30/295-2586, 30/5240-290
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.lgwhitesite.com

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.