120507 F YC840 012

A pályázat célja a Magyarországon legalább egy éve tanoda típusú szolgáltatást ellátók 2019. december 31-ig történő működésének fenntartásához évente teljesítményarányos működést biztosító pénzügyi forrás rendelkezésre bocsátása. A vissza nem térítendő támogatás alap- és feladattámogatásból áll. A feladattámogatás összege éves viszonylatban gyerekenként 150.000 Ft/év - 160.000. Ft/év támogatás. A működési alaptámogatás éves viszonylatban: 9.000.000Ft - 10.000.000 Ft.

Pályázatot nyújthatnak be azon fenntartók, akik tanoda szolgáltatást működtetnek, valamint továbbá azon legalább egy éve tanoda jellegű szolgáltatást - már meglévő megvalósítási helyen (településen) - működtető fenntartók, akik megfelelnek a pályázati kiírásban foglalt feltételeknek.
A pályázat benyújtásának nem feltétele, hogy a fenntartó a pályázat benyújtásakor rendelkezzen a tanoda szolgáltatás biztosítására vonatkozó, véglegessé vált bejegyzéssel. Ebben az esetben a pályázónak vállalnia kell, hogy kezdeményezi a szolgáltatói nyilvántartásba történő bejegyzést az illetékes fővárosi és megyei kormányhivatalnál. A szerződéskötés feltétele ebben az esetben is a véglegessé vált bejegyzés megléte.

 

Az elszámolható költségek az alábbiak:
I. Működési kiadások
- Személyi jellegű ráfordítások (bérköltség, egyéb személyi jellegű kifizetések; szakemberek megbízási díja (bérszámfejtett bér esetén), munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó);
- Dologi kiadások (anyagköltség, élelmiszer, tisztítószer, irodaszer készletbeszerzés, szakkönyvek, bérleti díjak; szállítási szolgáltatások, közüzemi kiadások, szállítási, utazási költségek, szállás és idegenforgalmi adó költsége, belépőjegyek és programok költsége, vásárolt szolgáltatások, egyéb üzemeltetési kiadások, egyéb szolgáltatások vásárlása)

II. Felhalmozási kiadások
- Beruházások (eszközbeszerzés költségei, immateriális javak beszerzésének költsége),
- Felújítások

A tanoda szolgálatok finanszírozása a vállalt feladattal arányos. A feladattámogatás összege éves viszonylatban gyerekenként 150.000 Ft/év - 160.000. Ft/év támogatás. A működési alaptámogatás éves viszonylatban: 9.000.000Ft - 10.000.000 Ft. A kötelezően teljesítendő feladatmutató 20 feladategység. Az igénybe vehető legmagasabb támogatás összege a szerződés szerinti összeg. A vissza nem térítendő támogatás a pályázatban igényelt és megítélt támogatás 100%-a.

A támogatási kérelmek benyújtására 2019. január 10. 16:30-ig van lehetőség.

A pályázati felhívás itt érhető el.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.