tisza lake 2631936 960 720

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával pályázatot hirdet a Tisza-tó bemutatására, népszerűsítésére és a környezettudatos magatartás ösztönzésére. Azoknak az általános-, középiskolás és egyetemista fiatalok jelentkezését várják, akik érzékenyek környezetük védelme iránt, és üzenni tudnak társaiknak, terjesztve a fenntartható gondolkodást, magatartást.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal 2016-ban hívta életre a Tiszta tó a Tisza-tó környezettudatos szemléletformáló projektet, melynek részeként kerül kiírásra jelen filmpályázat is. Cél, hogy a felhívás minél több fiatalt szólítson meg, és az amatőr, a filmkészítés és a természetvédelem iránt elkötelezett fiatalok segítségével tovább erősödjön a környezettudatos gondolkodás.

A szakemberekből álló zsűri három kategóriában értékeli a beérkező pályaműveket: általános iskolások, középiskolások és felsőoktatási intézmények tanulói (30év alatti, nappali vagy levelező tagozaton) által készített filmek.
A filmek témája: A szelektív hulladékgyűjtés, a tiszta környezet, a környezetvédelem, a környezettudatos gondolkodás, a hulladékok hasznosítása fiatalos, könnyen érthető és kreatív formában. A filmek időtartama maximum 3 perc.

Beérkezési határidő: 2018. május 10. Eredményhirdetés május 20-ig. A díjátadásra és a nyertes filmek bemutatására Szolnokon a Tisza Moziban kerül sor

Kategóriánként az első helyezettek az alábbi díjazásban részesülnek:

Általános iskolás kategória: 50 000 Ft
Középiskolás kategória: 75 000 Ft
Felsőoktatási intézmény kategória: 100 000 Ft

Bővebb információ és a nevezési lapp itt érhető el

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.