Ősszel jelennek meg a határon átnyúló súlyos és szervezett bűnözés elleni küzdelmet, az állampolgárok és a kritikus infrastruktúrák védelmét, a külső határok ellenőrzésének és védelmének megerősítését, az illegális bevándorlás kezelését, valamint a vízumeljárás fejlesztését támogató Belső Biztonsági Alap pályázati felhívásai.


Közleményben emlékeztettek: az Európai Bizottság jóváhagyta Magyarország Belső Biztonsági Alapjának többéves Nemzeti Programját, így a 2014-2020-as időszakban 61,4 millió euró Európai Uniós támogatás válik felhasználhatóvá Magyarországnak. 

A 2015 márciusában a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap keretében már jóváhagyott 24,1 millió euró támogatás megítélésével és a tagállami szinten biztosított 25 százalékos társfinanszírozással az elkövetkező hét évben összesen 33 milliárd forint értékű fejlesztés valósulhat meg Magyarországon a két alap támogatásával.

A források mielőbbi felhasználása érdekében a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap keretében a Belügyminisztérium az első felhívásait 2015. június 30-án tette közzé, mintegy 2,1 milliárd forint értékben, további mintegy 3 milliárd forint értékű pályázat kiírására 2015 második félévében kerül sor - tették hozzá.

 A Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alapot, valamint a Belső Biztonsági Alapot az Európai Unió a belügyi támogatások egységes kezelése érdekében hozta létre a 2014-2020 közötti időszakra. A Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap a közös európai menekültügyi rendszer területén szükséges fejlesztések finanszírozása, valamint az illegális migráció elleni hatékony fellépés érdekében nyújt támogatást - közölte a tárca.

Forrás: MTI

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.