solar system g849196a46 640

December 6-tól van lehetőség támogatási kérelmek benyújtására az "RRF-6.2.1 - Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva" című pályázat keretében. 

Össszesen 35 ezer csalad kaphat százszázalékos vissza nem téritendő támogatást, a pályázat keretösszege 200 milliárd Ft. A támogatás főkedvezményezettjei az átlagbér alatt keresők, további pontot jelent az ingatlanra bejelentett gyerekek száma.

Támogatás két tevékenységre igényelhető:

1. A saját fogyasztást fedező, tetőre helyezett napelemes rendszerre lehet igényelni legfeljebb 2,9 millió forintot.

2. A tetőre helyezett napelem mellett hőszivattyús fűtési rendszerre, villamosenergia-tároló beépítésére és nyílászárók cseréjére is lehet pályázni. Erre legfeljebb 11,3 millió forint kapható.

A pályázat részét képezheti energetikai tanúsítvány készítése is, ezzel kapcsolatban újítás, hogy immár a támogatás 10%-át lehet ráfordítani az eddigi 5% helyett.

A pályázatok benyújtása szakaszosan történik, régiónként. A december 6-án indult benyújtási időszakban Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyékből pályázók nyújthatnak be támogatási kérelmet.

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.