roof

Az E.ON - Energy Globe Magyarország díjra 6 kategóriában nevezhetnek azok a személyek és szervezetek (pl. vállalatok, önkormányzatok, oktatási szervezetek), akik sikeres kezdeményezést valósítottak meg a fenntarthatóság, energia- vagy környezettudatosság jegyében. Pályázatokat április 6-ig lehet benyújtani. A kategóriadíjakon túl az elnyerhető fődíj összege 2.500.000 Ft

Az Energy Globe díj a fenntarthatóság és az energiatudatosság egyik legjelentősebb nemzetközi versenyének hazai fordulója, amelyet Magyarországon az E.ON rendez meg. A program célja, hogy a legjobb példák bemutatásával és díjazásával hozzájáruljon a fenntartható gondolkodás népszerűsítéséhez.

A díjra az alábbi kategóriákban bármely természetes vagy jogi személy pályázhat a kategóriában elnyerhető kategóriadíjért, vagy a verseny fődíjáért, ami egy 2.500.000 forint értékű nyeremény, mely projektje fejlesztéséhez, fenntarthatóságához, környezettudatosságához járul hozzá.

  • Vállalat - 1.000.000 forint értékű nyeremény
  • Önkormányzat - 1.000.000 forint értékű nyeremény
  • Jövő generációja - 1.000.000 forint értékű nyeremény 
  • Épület - 1.000.000 forint
  • Egyéni kezdeményezés - 500.000 forint értékű nyeremény
  • Ötlet - 1.000.000 forint értékű nyeremény

Bármely, a fenntarthatóságot, az energia- és/vagy környezettudatosságot elősegítő, sikeres projekt nevezhető, amelyet már megvalósított az adott szervezet, vagy a megvalósítása a nevezés pillanatában folyamatban van. Az Ötlet kategóriában kifejezetten a már prototipizált, de további támogatást és fejlesztést igénylő innovatív, fenntartható kezdeményezéseket, termékeket, projekteket várnak (elsősorban smart home és smart city megoldások, e-mobilitás, fenntartható energiatermelés és energiahatékonyságot javító megoldások témákban).

A pályázati felhívás itt érhető el.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.