washingmachine

Több mint 5000 pályázó jelentkezett már első nap az Otthon Melege Program háztartási nagygépcsere alprogramjára, ezért 2017. augusztus 7-én 17 órával felfüggesztették a pályázatot. A vissza nem térítendő támogatást hűtőszekrények, fagyasztószekrények, mosógépek és szárítógépek energia megtakarítást eredményező cseréjéhez lehetett igényelni. A következő fordulóban a Dél-alföldi régióból lehet pályázni, a felületre 2017. augusztus 9. szerda reggel 8 órától lehet benyújtani a kérelmeket!

A támogatásra már az első órában hatalmas érdeklődés mutatkozott. Az Észak-alföldi régióból eddig több mint 5000 kérelem érkezett be az ügyfélkapun keresztül.
A pályázatbenyújtás legközelebb a Dél-alföldi régióban nyílik meg, mely térségben megvalósuló háztartási gépcserékhez 2017. augusztus 9. szerda reggel 8:00 órától lehet vissza nem térítendő támogatást igényelni elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül.
Az Otthon Melege Program keretében meghirdetett családbarát pályázati konstrukciók célja, hogy gyors, megfelelő intenzitású támogatáshoz juttassák a lakosságot az ország egész területén. A támogatások révén jelentősen javulhat a lakossági energiafelhasználás hatékonysága, csökkenhet a hazai szén-dioxid-kibocsátás, nagymértékben hozzájárulva a hazai klímavédelmi és energiahatékonysági célok eléréséhez.
A benyújtott pályázatokkal kapcsolatban a pályázati portálon (http://hgcs2017.nfsi.hu/) lehet tájékozódni.

Forrás: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.