A Zöld Beruházási Rendszerhez (ZBR) kapcsolódó egyes pályázatok kezelését az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. (ÉMI) veszi át a Nemzeti Környezetvédelmi és Energia Központ Nonprofit Kft.-től.

Emlékeztetőül a Zöld Beruházási Rendszer érintett alprogramjai az alábbiak: a Mi otthonunk felújítási és új otthon építési Alprogram 2011. évi kiírása, az Energiatakarékos Izzócsere Alprogram 2010. évi kiírása, az Energiatakarékos Háztartási Gépcsere Alprogram 2010. évi kiírása, az Energiahatékonysági Alprogram 2010. évi kiírása és a Klímabarát Otthon Panel Alprogram (Panel II) 2009-2010. évi kiírása.

A pályázatkezelés további gyorsítása érdekében indokolt, hogy a ZBR pályázatokhoz kapcsolódó feladatokat a jelenlegi kettő helyett a jövőben egy szervezet lássa el. Az ÉMI rendelkezik az átvételhez szükséges tapasztalattal és gyakorlattal, egyebek mellett a közelmúltban általa lebonyolított napkollektoros és fűtéskorszerűsítési pályázatoknak köszönhetően. A módosítással a Zöld Beruházási Rendszer összes pályázatának a kezelése egy szervezeten belül valósul meg. A pályázók támogatási jogviszonnyal kapcsolatos jogai és kötelezettségei ugyanakkor változatlanok maradnak.

Kérjük, a további ügyintézés céljából a pályázók az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.-hez forduljanak segítségért az alábbi elérhetőségeken.

Cím: 1113 Budapest, Diószegi út 37.

Levelezési cím: 1518 Budapest, Pf. 69

Telefonszám: +36 1 372 6516

Fax: +36 1 209-1107

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.