Az első Energy Challenge véget ért az ExxonMobil hazai központjában rendezett április 27.-ei döntővel.

A selejtező legjobb csapatait a döntőn először Mark Stoneham, a hazai ExxonMobil egyik vezetője köszöntötte, majd a cég 3 részlege, az IT, az ügyfélszolgálat és a kontrolling területek mutatkoztak be.

A csapatok is bemutatkoztak, egy–egy jellemző történettel a csapat megalakulásáról. Ezt követően a döntő során egy izgalmas esettanulmányt dolgoztak fel. Egy Baria nevű képzeletbeli országban kellett egy olajipari beruházás részleteiről (kitermelési technika, szállítási megoldások) dönteni a lehetőségek (folyó, csővezeték) és a feltételek (politikai helyzet, környezeti hatás, biztonság, pénzügyi megtérülés) figyelembe vételével döntést hozni.

A feladat megoldása csapatban történt, de egy kis változtatással: a 10 döntős csapat kettesével összeállt 5 csapattá, így 6-6 főnek kellett együttműködnie. Az ExxonMobil kollégái eközben megfigyelték az egyéni és a csapatmunkát, hasonlóan, ahogy egy Assesment Center feladatnál történik. A feladat feldolgozása után pedig a csapatok a megoldásaikat az ExxonMobil hazai vezetőiből álló zsűrinek prezentálták. A prezentációk, a megoldási számítások is az értékelés alapját képezték, mely összességében így állt össze:

Felkészülés: 40%
Prezentációs készség: 20%
Prezentáció tartalom: 20%
Kalkuláció: 20%

A színvonalas prezentációkat követően a pontok összesítése során nagyon szoros eredménnyel az online selejtezőt is megnyerő Equiferus csapat (ELTE) végzett az első helyen 78 ponttal. A dobogó 2-3. helyét pedig két pécsi csapat, a PTEnergy (76 pont) és a Pécs Fusion foglalta el (74 pont). A győztes csapat prágai utazást, a 2. helyezett Forma-1 belépőt, a harmadik helyezett ajándékutalványt kapott és minden csapat ExxonMobil ajándékcsomaggal is gazdagabb lett.

A részletes eredmények és a döntő fotói a weboldalon és a facebook oldalon található.

Az állást keresőknek pedig ajánljuk az ExxonMobil karrieroldalát:
www.exxonmobil.hu

Reméljük, találkozunk jövőre is a versenyen!

Forrás: Energy Challenge

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.