innovativstand4

Az Operatív Programok közötti 2011-es forrásátcsoportosítás legnagyobb pénzmozgással járó változása az Új Széchenyi Terv Zöldgazdaság-fejlesztési Programját érinti. A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) hatékony energiafelhasználást és megújuló energiafelhasználás növelését támogató konstrukcióira 160 milliárd forint kerül átcsoportosításra a Közlekedés Operatív Programból (KÖZOP).

Szeretne Ön is első kézből értesülni a megújuló energiákkal és energiahatékonysággal kapcsolatos további újdonságokról, termékekről, támogatásokról, innovációkról, aktuális trendekről? A RENEXPO® 2012. május 10-12. között hatodik alkalommal várja a téma iránt érdeklődőket.

Fókusztémák:
Bioenergia - Napenergia - Geotermia - Smart grid, smart metering - Fenntartható közlekedés

Tematikus területek a RENEXPO®-n!
A kiállítás keretein belül csoportosítva jelennek meg a megújuló energiák témakörei, így az érdeklődők többek között a Bioenergia Világban, a Geotermia Szigeten és a Szolár Parkban, az E-Mobility Napon és nemzetközi konferenciákon találkozhatnak a szakmai újdonságokkal, innovációkkal, termékekkel és szolgáltatásokkal.

Ön is ezekben a témákban tevékenykedik és szeretne részt venni a RENEXPO®-n? Kérje kiállítóinknak szóló kötelezettségektől mentes ajánlatunkat valamint tekintse meg szponzoroknak szóló csomagajánlatunkat. A részletekről érdeklődjön a 06-1-213-4243-as telefonszámon.

Nemzetközi jelenlét a RENEXPO®-n!
A korábbi évekhez hasonlóan számos német cég képviselteti magát egy közösségi standon a kiállításon, ezen kívül román, kínai és osztrák cégek szintén tervezik a RENEXPO®-n való részvételüket! AZ IBEF® (International Business Exchange Forum) standon nemzetközi szervezetek, piacvezető cégek mutatkoznak be a szakmai látogatóknak.

A RENEXPO® keretében a következő szakmai programokat tervezzük:
-    1. Nemzetközi Szolár Konferencia
-    3. Regionális vidékfejlesztés - decentralizált energiatermelés és elosztás
-    Bioenergia konferencia: biogáz, biomassza, fa-energia, bioüzemanyag
-    Nemzetközi Üzletember Találkozó - az EEN Enterpise Europe Network és a Nemzetközi Külgazdasági Hivatal szervezésében
-    German Day - a német közösségi stand kiállítóinak prezentációja
-    MEE VET - akkreditált villanyszerelői szakmai továbbképzés a SMART megoldásokról
-    Szakmai Nap - kiállítók által tartott előadássorozat, amely a piacvezető konkrét megoldásokat vonultatja fel

A további részletes programról, előadókról érdeklődjön itt: Kapcsolatfelvétel

Szakmai partnerek
A RENEXPO® szakmaiságának megvalósítása érdekében szakmai partnereink között tudhatjuk többek között a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarát, a Nemzeti Külgazdasági Hivatalt, a MANAP Iparági Egyesületet, a MÉGSZ-t, a MÉASZ-t, a Magyar Napelem Napkollektor Szövetséget, az EMOSZ-t, a MEE VET-et.
Ezen kívül együttműködünk a jelentősebb hazai és nemzetközi szakmai sajtóval, többek között a Bioenergy International-el, ZEK-el, SolarNews-al, VGF-el, Magyar Energetikával, ZIP Magazinnal, Ma és Holnappal, NLC Tanácsadói Csoporttal, Fatájjal.

További információt találnak a kiállításról a www.renexpo.hu címen - illetve részleteket későbbi Hírleveleinkben, honlapunkon.

Találkozzunk májusban a 6. RENEXPO® kiállításon!

Üdvözlettel:

A rendezvény szervezője:

REECO Hungary Kft.
H-1123 Budapest, Győri út 20.
Tel.: +36-1-213-4240 Fax: +36-1-213-4248,
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.renexpo.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.