wheel 4174280 640

„Folytatódik a Klíma- és Természetvédelmi Akcióterv elektromos kerékpárok vásárlását segítő pályázata. Április 6. és 9. között még tovább egyszerűsített feltételekkel nyújthatók be a támogatási igények” – jelentette be Schanda Tamás. Mint azt az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese elmondta, a kormány két év alatt összesen mintegy 1 milliárd forintos kerettel támogatja az e-biciklik beszerzését.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese bejelentette: április 6-án, reggel 8 órakor indul az elektromos kerékpárok beszerzését támogató pályázat ötödik szakasza. A támogatás maximális mértéke a pedálszenzoros rásegítésű kerékpárok esetében a vételár 50 százaléka, de legfeljebb 90 ezer forint, a nyomatékszenzoros kerékpárok esetében szintén az ár fele, de legfeljebb 150 ezer forint. A pályázat részleteiről az IFKA honlapján lehet tájékozódni, a dokumentumokat ebben a fordulóban április 9-ig lehet benyújtani.

A miniszterhelyettes hozzátette: a támogatások mielőbbi utalása érdekében idén tavasztól egyszerűsödött az elszámolások folyamata. Így már nem szükséges benyújtani - tehát megkötni sem - az adásvételi szerződést, a tapasztalatok alapján ez generálta a legtöbb hiánypótlást. Az ügyintézés ideje ezzel rövidül, és jelentősen gyorsítható a kifizetés. Az adminisztrációs terhek is csökkentek, mivel egyetlen dokumentumot, az engedményezési szerződést kell csak aláírni, ami minden szükséges adatot tartalmaz.

Forrás: kormany.hu

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.