letöltés

Ismét pályázhatnak a társasházak és a lakásszövetkezetek az OTP Business összesen 15 millió forintos vissza nem térítendő támogatására. A pályázatok beadásának határideje május 30. 

Az OTP Business idén is kiírta Társasházi Pályázatát, amelynek keretében 20 lakóközösség juthat összesen 15 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz. Csak tavaly 860 lakóközösség nyújtott be pályázatot, a 13 éve megvalósuló támogatásra.

Idén két kategóriában indulhatnak a jelentkezők.

  • Az „Otthon a közösségben” a társasházak és lakásszövetkezetek üzemeltetésének hatékonyabbá vagy környezettudatosabbá tételét, illetve a közös helyiségek fejlesztését célozza. Például online leolvasható mérőórák felszerelése, szelektív hulladékgyűjtők kialakítása, esetleg biciklitárolók vagy pihenő- és játszóhelyek kiépítése tartozik ide.
  • Az „Otthon a jövőben” kategóriába a lakók biztonságát és védelmét célzó beruházások, illetve az energiahatékonysági felújítások tartoznak, így például a baleset-megelőzés, az épületek akadálymentesítése, digitális kaputelefon rendszer kialakítása, vagy akár energiatakarékos (LED) lámpák telepítése.

Ha a lakók elképzeléseinek költsége vagy célja túlmutat a pályázat keretein – tehát például lépcsőházi ablakcserét vagy szigetelési munkákat fontolgatnak –, az OTP Business a megfelelő hitelkonstrukcióval is megoldást nyújthat számukra.

Ahogy eddig is, a pályázati lehetőség ezúttal is nyitott az ország bármely társasháza vagy lakásszövetkezete számára. Nem csak a közös képviselők, egy közgyűlési meghatalmazással akár maguk a lakók is pályázhatnak. Emellett az sem feltétele a pályázat benyújtásának, hogy a társasház az OTP Banknál vezesse pénzforgalmi számláját. Erre csak az esetleges díjazás átvételéhez lesz szüksége a lakóközösségnek.

Díjazás mindkét kategóriában:
I. helyezés: 1 200 000 Ft
II. helyezés: 1 100 000 Ft
III. helyezés: 1 000 000 Ft
IV. helyezés: 900 000 Ft
V. helyezés: 800 000 Ft
VI. helyezés: 700 000 Ft
VII. helyezés: 600 000 Ft
VIII. helyezés: 500 000 Ft
IX. helyezés: 400 000 Ft
X. helyezés: 300 000 Ft

A pályázatokat 2021. május 30-áig, az erre létrehozott oldalon nyújthatják be az érdeklődők.

Bővebb információ itt érhető el.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.