digital marketing 1433427 640

A Google meghirdetette a közép- és kelet-európai régió országainak szóló Google.org Impact Challenge című programját, melynek keretében a digitális felzárkóztatásért, illetve az inkluzív gazdasági növekedés elősegítéséért kaphatnak támogatást non-profit, for-profit és oktatási intézmények.

A támogatás célja, hogy a régió területén segítsen szervezeteket, vállalkozásokat a digitális fejlődésükben és új, innovatív gondolkodásra és stratégiákra épülő projekteket valósítsanak meg az egész társadalom javára. A támogatás keretösszege 2 millió €.

Támogatást nyújthatnak be non-profit, for-profit és oktatási intézmények. Olyan innovatív ötleteket keresnek, amelyek egyértelműen javítja az emebrek életét vagy hozzájárul a társadalom fejlődéséhez, mindezt úgy, hogy a digitális térben is eredménnyel járjon és csökkentse a digitális különbségeket. Ezekmellett a Google még kiemeli, hogy a nyertes projekteknek egyedinek és könnyen beépíthetőnek kell legyen az ország működésébe. 

A pályázatokat a Google fogja elbírálni partnerségben az INCO-val, akik egy globális szervezet és a világ több pontján támogatnak hasonló kezdeményezéseket és egy 17 főből álló szakértői csoport. 

A győztes pályázatok 50 000 € és 250 000 € között kapnak pénzügyi támogatás, emelett a Google szakmai segítséget is nyújt a megvalósításhoz.

Az érdeklődknek két alkalommal tartanak workshopokat, február 2-án és február 23-án. A workshopok témája, hogy a technológia miként tud segíteni a gazdaság heylreállításában és segítség nyújtása a támogatásra való jelentkezéssel kapcsolatban.

A pályázat nyelve angol és március 1-ig lehet benyújtani őket ezen az oldalon.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.