folk

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat nyílt pályázatot hirdet a kerületi civil, egyházi, társadalmi szervezetek közösségépítő tevékenységének támogatásaként a RaM helyiségeinek közcélú, közösségi térként való hasznosítására. A pályázatok benyújtására 2019. szeptember 27-ig van lehetőség.

Pályázatot nyújthatnak be a XIII. kerületben működő, önkormányzati fenntartásban lévő intézmények, továbbá egyházi szervezetek, társadalmi szervezetek, egyesületek, alapítványok, amelyek tevékenységüket elsődlegesen a kerület lakói érdekében végzik.

A pályázat tartalma:
A pályázatban ismertetni kell
a megvalósítani kívánt program
– tervezett és alternatív időpontjait 2020. január 1. és december 31. között (vasárnaptól csütörtökig napok megjelölésével),
– címét, elnevezését,
– célját,
– várható részt vevői körének leírását és számát,
– vázlatos forgatókönyvét,
– műszaki-technikai igényét,
a pályázó adatait:
– székhelyét,
– bemutatkozó anyagát,
– kapcsolattartó nevét és elérhetőségét
– valamint a pályázó szervezet alapító okiratát vagy bejegyző végzését.
Önkormányzati fenntartású intézmény esetén ezen igazolások nem szükségesek.

Profitorientált vagy belépési díjhoz kötött rendezvény nem szervezhető jelen pályázat keretein belül. Politikai tevékenységgel összefüggő rendezvénnyel nem lehet pályázni, továbbá a megvalósítandó rendezvény keretében vendéglátó ipari vagy más kereskedelmi célú tevékenység nem folytatható. Ugyanazon pályázó csak egy programra pályázhat.

A pályázaton nyertes szervezetek számára az Önkormányzat díjmentességet biztosít a terembérleti díj megfizetése alól, ennek keretében díjtalanul biztosítja az aulát, öltözési lehetőséget, multifunkciós színháztermének (600 fő részére, 270 m2-es színpaddal) használatát egy adott napra legfeljebb 12 óra időtartamra, valamint a program alapvető műszaki-technikai feltételeit (színpad, színpadtechnika, hangtechnika mikrofonokkal és hangbejátszási lehetőséggel, fénytechnika, vetítés) valamint a ruhatár működtetését.

A pályázat beérkezésének határideje: 2019. szeptember 27. 14 óra

Bővebb információ

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.